body { -webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-osx-font-smoothing: grayscale; -o-font-smoothing: antialiased; }
Deze partners vertrouwen op Kaatman Decoraties

Let's decorate your world!

Ons mooie bedrijf zit al twee generaties in de familie en is zich steeds meer toe gaan leggen op het inrichten en decoreren van ruimtes binnen de med/techsector, kantoor en non-profit, horeca en evenementensector.

Persoonlijke aandacht

Projectdecoratie is maatwerk. Of je nu kiest voor een plantenwand of een unieke, handgemaakte kunstboom: we vinden het belangrijk om samen met jou naar de best mogelijke invulling van de ruimte te kijken.

Optimale sfeer en beleving

Volgens Marcel is het belangrijkste om de juiste sfeerbeleving te creëren in een decoratie of in het aanbrengen van groenbeleving. Wat wil je uitstralen als bedrijf, hoe wil je die fijne werkplek realiseren en hoe neem je de bezoeker, gast of medewerker mee in deze sfeer? Dat is nu juist waar voor ons de uitdaging in zit!

Unieke creaties

Kenmerkend zijn onze handgemaakte, natuurgetrouwe kunstbomen. Deze worden volledig op maat gemaakt, zodat ze perfect passend zijn op jouw locatie. Uniek in Nederland en ver daarbuiten!

“Ik word ontzettend gelukkig bij het zien opbloeien van de prachtige locaties van onze opdrachtgevers. Samen creëren we een unieke sfeer en beleving onder het motto; "Let's decorate your world!"

Marcel Kaatman - Eigenaar van Kaatman Decoraties

Let's decorate your world!

Neem contact op met Kaatman Decoraties voor een kennismaking. In onze showroom in Gendt of bij jou op locatie.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Liever bellen?

Wil je liever direct bellen? Neem dan direct contact op via onderstaande gegevens.