Kunstbeplanting

Kunstbeplanting

Heb je sfeervolle aankleding voor jouw restaurant, terras, kantoor of winkelruimte nodig? Ook voor diverse kunstbeplanting en -decoraties ben je bij Kaatman Decoraties aan het juiste adres. Denk hierbij aan kunstbeplanting voor binnen en buiten, kunstplanten in pot, natuurgetrouwe bomen en nog veel meer.

Onze ontwerpers denken graag met je mee over de inrichting van jouw gelegenheid.

Soorten kunstbeplanting

Kaatman Decoraties biedt verschillende soorten kunstbeplanting aan. Reguliere kunstbeplanting, maar ook brandvertragend en UV-bestendig. Hierdoor kun je zorgeloos een groene omgeving creëren.

Reguliere kunstbeplanting

Kaatman Decoraties is gespecialiseerd in het leveren van een breed en hoogwaardig assortiment aan kunstbeplanting. Van klein tot groot, van hangplant tot plantenwand. De mogelijkheden zijn eindeloos!

UV-werend

Wil je jouw kunstbeplanting buiten gebruiken? Onze kunstplanten zijn 'UV-proof' en zo gemaakt dat ze 8 jaar lang beschermd zijn tegen zonverkleuring. Ideaal voor terrassen of buitengebruik.  

Brandvertragend

Kaatman Decoraties behandelt de kunstbeplanting vanuit de fabriek - of in eigen beheer - met een speciale en gecertificeerde coating. Deze werkt brandvertragend en is uitermate geschikt om te gebruiken in horecafaciliteiten, kantoren of andere binnenruimtes.

Jouw betrouwbare partner

Jaren aan ervaring
30+
Internationaal actief
15+ landen
Opdrachtgevers
1000+
Succesvolle projecten
5000+

Veelgestelde vragen

Heb jij vragen over projectdecoratie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen:

Wat voor kunstbeplanting leveren jullie?

Kaatman Decoraties levert een totaalpakket aan kunstbeplanting: grassen, bloemen, bomen, mos en nog veel meer. Afhankelijk van jouw vraagstuk, komen wij met een geschikt voorstel.

Zijn de kunstplanten brandvertragend?

Kaatman Decoraties behandelt de kunstbeplanting vanuit de fabriek - of in eigen beheer - met een speciale en gecertificeerde coating. Deze werkt brandvertragend en is uitermate geschikt om te gebruiken in horecafaciliteiten, kantoren of andere binnenruimtes.

Zijn de kunstplanten beschermt tegen UV? 

Onze kunstplanten zijn 'UV-proof' en zo gemaakt dat ze 8 jaar lang beschermd zijn tegen zonverkleuring. Ideaal voor terrassen of buitengebruik.

Wat doen jullie aan duurzaamheid?

We hergebruiken zoveel mogelijk materialen voor onze plantenwanden. Bovendien worden enkel stammen gebruikt uit ecologische bossen. Zo helpen we mee aan een schoon en milieuvriendelijk alternatief voor reguliere kunstbeplanting.

Let's decorate your world!

Neem contact op met Kaatman Decoraties voor een kennismaking. In onze showroom in Gendt of bij jou op locatie.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Liever bellen?

Wil je liever direct bellen? Neem dan direct contact op via onderstaande gegevens.