body { -webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-osx-font-smoothing: grayscale; -o-font-smoothing: antialiased; }

Kunstplantenwanden

Kunstplantenwanden

Als je een echte eye-catcher wilt of wanneer er weinig ruimte is voor lage beplanting, is een kunstplantenwand dé ideale optie. Kaatman Decoraties maakt unieke kunstplantenwanden van mos, beplanting, grassen en nog veel meer.

Het is een onderhoudsvriendelijke en duurzame oplossing voor wie een groene omgeving wil, zonder de zorgen en het onderhoud van echte planten.

De kunstplantenwanden zijn opgebouwd uit losse - geen herhalende - panelen. Elke vierkante meter is uniek! Wat bovendien uniek is, is dat alle kunstplantenwanden brandvertragend en UV-bestendig zijn. Uiteraard met de bijbehorende certificering.

Jouw betrouwbare partner

Jaren aan ervaring
30+
Internationaal actief
5+ landen
Opdrachtgevers
1000+
Succesvolle projecten
1800+

Veelgestelde vragen

Heb jij vragen over onze kunstplantenwanden? Bekijk dan onze veelgestelde vragen:

In welke formaten maken jullie de kunstplantenwanden?

Kunstplantenwanden zijn super persoonlijk en daarom altijd maatwerk. Kaatman Decoraties draagt een adviserende rol en denkt graag mee over het juiste formaat voor jouw kunstplantenwand. Dit is mogelijk vanaf enkele vierkante meters tot aan grote oppervlakken.

Zijn de kunstplantenwanden brandvertragend?

Ja, alle kunstplantenwanden van Kaatman Decoraties worden behandeld met een speciale en gecertificeerde coating. Deze werkt brandvertragend en is dus geschikt om te gebruiken in horecafaciliteiten of kantoren. Uiteraard ontvang je hierbij een certificaat.

Waarom zou je een kunstplantenwand willen?

Het hebben van één of meer kunstplantenwanden brengt diverse voordelen met zich mee. Om te beginnen geeft het een kantoorruimte, receptie of entree een levendige en gezonde uitstraling. Niet alleen bevordert dit de gehele uitstraling, maar het creëert ook een prettige omgeving om in te zijn.

Wat doen jullie aan duurzaamheid?

We hergebruiken zoveel mogelijk materialen voor onze kunstplantenwanden. Bovendien worden enkel stammen gebruikt uit ecologische bossen. Zo helpen we mee aan een schoon en milieuvriendelijk alternatief voor reguliere kunstbeplanting.

Let's decorate your world!

Neem contact op met Kaatman Decoraties voor een kennismaking. In onze showroom in Gendt of bij jou op locatie.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Liever bellen?

Wil je liever direct bellen? Neem dan direct contact op via onderstaande gegevens.